Филтер за пребарувањеEUR €145

23-ти Октомври - Кушадаси…

Кушадаси

КУШАДАСИ – ПАМУККАЛЕ – ЕФЕС – ИЗМИР – АЈВАЛИК 19-24.10.2018    Целосна програма      Цена на аранжманот за уплата до 05.10.2018: 145 евра / 8.990…

EUR €299

Октомври - Малта

Валета

Малта 21-24.10.2018 Целосна програма      Авионска програма за Малта 4 дена, 3 ноќи  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:  299 евра/ 18.530 денари Со уплата дo 31.08.2018 …

EUR €119

23-ти Октомври - Копаоник

Kopaonik

КОПАОНИК 20-23.10.2018 Milmari Resort 3+*-Koпаоник Целосна програма      За уплата до 05.10.2018:119€ (7.378 денари) ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:125€ (7.750 денари)

EUR €138

Октомври - Загреб Плитвички…

Загреб

 Загреб - Плитвички Езера - Белград    10-14.10.2018 или 19-23.10.2018 Целосна програма   термин 10-14.10.2018 редовна цена 178 € за уплата до 20.09.2018…

EUR €179

Загреб "Christmas Market"

Загреб

НОВА ГОДИНА 2019 “Christmas Мarket”  ВО  ЗАГРЕБ 28.12.2018-02.01.2019   Целосна програма     ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 189 евра ЗА УПЛАТА ДО 31.11.2018: 179…

EUR €171

Милано - Торино - Верона

Milan

Нова Година МИЛАНО-ТОРИНО-ВЕРОНА 29.12.2018 –03.01.2019   Целосна програма   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:     11.190 ден СО УПЛАТА ДО 20.11.2018:   10.590…

EUR €139

Виена

Vienna

Нова Година ВИЕНА 29.12.2018 –02.01.2019 Целосна програма   ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:   9.190,00 ден СО УПЛАТА ДО 10.11.2019:    8.590,00 ден

EUR €370

МИЛАНО INTER Milan vs…

Milan

МИЛАНО INTER Milan vs GENOVA со посета на ЛУГАНО, КОМО и БЕРГАМО 02.11-05.11.2018 Целосна програма   Aвион/4 дена/3 ноќевања во хотел  ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 370 евра ( 23.000,00…

EUR €143

Милано - Лугано - Комо…

Milan

Нова Година МИЛАНО-ЛУГАНО-КОМО-ВЕРОНА 29.12.2018 –02.01.2019   Целосна програма     ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:      9.390 ден СО УПЛАТА ДО 20.11.2018: …