Детали

Опис


 Загреб - Плитвички Езера - Белград
   10-14.10.2018 или 19-23.10.2018

Целосна програма  

термин 10-14.10.2018

редовна цена 178 €
за уплата до 20.09.2018 = 148 € во 1/2

редовна цена 166 €
за уплата до 20.09.2018 = 138 € во 1/3

редовна цена 218 €
за уплата до 20.09.2018 = 182 € во 1/1

Пoпуст 20% за деца 2-12 г. од цената за возрасен во DBL/TRPL соба

термин 19-23.10.2018

редовна цена 178 €
за уплата до 20.09.2018 = 148 € во 1/2

редовна цена 166 €
за уплата до 20.09.2018 = 138 € во 1/3

редовна цена 218 €
за уплата до 20.09.2018 = 182 € во 1/1

Пoпуст 20% за деца 2-12 г. од цената за возрасен во DBL/TRPL соба

 

 


Политика и услови


Денови : 4 | Ноќи : 2


Во цената е вклучено


  • Трансфер
  • Сместување во хотел
  • Професионална организација

Во цената не е вклучено


Додај во листата на желби
Октомври - Загреб Плитвички…
Загреб
Опции за резервација
Одбери дата
Кој Број Цена
Возрасни €138 €138

Вкупно EUR €138
Депозит EUR €0

Напиши коментар x

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан