Цените се изразени за наем на ден на соба
НАПОМЕНА : Минимум престој 2  ноќи

за дата  објект сместување услуга цена
17.07-24.07 Вила Џорџ – Лефкада 1/2 студио наем на ден  40 €
17.07-24.07
Вила Олива – Парга  1/2 студио наем на ден 40 €
13.07-20.07 Вила Врахос – Афитос 1/3 студио наем на ден  40 €
13.07-20.07 Вила Хаус Литеа – Неа Потидеа 1/3 студио наем на ден 40 €
13.07-20.07 Хотел Jenny- Сивири  1/4 студио
2 деца до 14 год. Бесплатно 
полупансион
цена на ден по лице
50 €

Легенда:
1/2 студио = двокреветно студио, 1/3 студио = трикреветно студио, 1/4 студио = четирикреветно студио
1/2 апартман = двокреветен апартман, 1/3 апартман = трикреветен апартман, 1/4 = четирикреветен апартман

Не пропуштајте