TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

10 ноќевања

10% Попуст
цена од€300.00

Marias House Никити ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 20 м до плажата

10% Попуст
цена од€150.00

Vaia Јерисос ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 120 м до плажата

10% Попуст
цена од€200.00

Maria Pashalidou Неа Рода ГРЦИЈА

 • 5,7,10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 20 м до плажата

10% Попуст
цена од€280.00

Lazaridis Неа Рода ГРЦИЈА

 • 5, 7 или 10 ноќевања
 • рецепција, сеф, снек бар
 • 150 м до плажата

10% Попуст
цена од€200.00

Bouzalis Неа Флогита ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 20 м до плажата

цена од€200.00

Mersinis Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 150 м до плажата

10% Попуст
цена од€250.00

Sole A Mare Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 300 м до плажата

10% Попуст
цена од€250.00

Santala Неос Мармарас ГРЦИЈА

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 300 м до плажата