TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Резултати од пребарувањето:

47 пронајдени резултати

Измени пребарување

Сортирајте ги резултатите по:

Afroditi Нидри ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 250 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ

Anemohadi Сивири ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 90 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

ANNA 7 ноќи Лаганас ГРЦИЈА

0 Оцени

Се наоѓа на главната улица, на околу 150м од градската плажа.

цена од€100.00 ИЗБЕРЕТЕ

Ariston Кефалонија ГРЦИЈА

0 Оцени

 • Порос
 • 9 ноќевања
 • вклучен превоз
 • 40 м. до плажата

цена од€119.00 ИЗБЕРЕТЕ

Atina Паралија ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 50 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ

Casa Karina 4*
Банско БУГАРИЈА

0 Оцени

 • Сауна
 • Внатрешен базен
 • Парна бања

цена од€37.00 ИЗБЕРЕТЕ

Coral Blue 3*
Геракини ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 полупансиони
 • сопствен базен
 • Хотелот е на плажа

цена од€209.00 ИЗБЕРЕТЕ

Dimitra Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 500 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ

Dina Амудиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 90 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

Elena Полихроно ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 20 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ

Evi 2 Неа Каликратиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 10 ноќевања
 • клима, телевизор
 • 120 м до плажата

цена од€200.00 ИЗБЕРЕТЕ

Fiore Парга ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 250 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ

Flora 4*
Боровец БУГАРИЈА

0 Оцени

 • СПА центар
 • Казино
 • 50 м од ски лифтот

цена од€3.00 ИЗБЕРЕТЕ

Golden Beach 3*
Метаморфосис ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 се вклучено
 • сабота/сабота
 • 20 м до плажата

цена од€180.00 ИЗБЕРЕТЕ

Grand hotel 4*
Банско БУГАРИЈА

0 Оцени

 • Финска сауна
 • Внатрешен базен
 • Арома сауна

цена од€38.00 ИЗБЕРЕТЕ

Haus Lithea Неа Потидеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 5 метри од плажата

цена од€70.00 ИЗБЕРЕТЕ

Hot Springs Spa 4* 🚕
село Бања БУГАРИЈА

1 Оцени

 • Базени надворешни и внатрешни
 • Парни бањи
 • Ледена фонтана

цена од€50.00 ИЗБЕРЕТЕ

Hotel Denta 3*
Валона-Радиме АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 7 ноќевања со појадок
 • четврток-четврток
 • 100 м до плажата

цена од€359.00 ИЗБЕРЕТЕ

Hotel Jenny 3*
Сивири ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 полупансиони
 • сопствен базен
 • Хотелот е на 150 м од плажата

цена од€170.00 ИЗБЕРЕТЕ

Hotel Jordјi
Спиле АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 полни пансиони
 • Интернет, клима, телевизор
 • 40 м до плажата

цена од€200.00 ИЗБЕРЕТЕ

Hotel Mona 4*
Златибор СРБИЈА

0 Оцени

 • Сауна
 • Внатрешен базен
 • Парна бања

цена од€63.00 ИЗБЕРЕТЕ

Iglika Palace 4*
Боровец БУГАРИЈА

0 Оцени

 • Финска сауна
 • Внатрешен базен
 • Парна бања

цена од€53.00 ИЗБЕРЕТЕ

Interhotel Spa 4* 🚕
Сандански БУГАРИЈА

1 Оцени

 • Внатрешен базен
 • Надворешни базени
 • Голем СПА центар

цена од€73.00 ИЗБЕРЕТЕ

Irini Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 10 метри од плажата

цена од€100.00 ИЗБЕРЕТЕ

Iris 4*🚕
Златибор СРБИЈА

0 Оцени

 • Сауна
 • Внатрешен базен
 • Солена соба

цена од€40.00 ИЗБЕРЕТЕ

Lina Метаморфосис ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота/сабота
 • 70 м до плажата

цена од€70.00 ИЗБЕРЕТЕ

LUNA Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • петок / петок
 • 70 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ

Meropi Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 150 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

Murite 4*🚕
Разлог БУГАРИЈА

0 Оцени

 • Сауна
 • Џакузи
 • Внатрешен базен

цена од€38.00 ИЗБЕРЕТЕ

Perun Lodge 4*
Банско БУГАРИЈА

0 Оцени

 • Џакузи
 • Внатрешен базен
 • Сауна

цена од€44.00 ИЗБЕРЕТЕ

Pirin Park Spa 5* 🚕
Сандански БУГАРИЈА

0 Оцени

 • 2 внатрешни базени
 • 2 надворешни базени
 • Парна бања

цена од€38.00 ИЗБЕРЕТЕ

Porto Fino Никиана ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 30 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ

Regnum 5*
Банско БУГАРИЈА

0 Оцени

 • СПА центар
 • Надворешен базен
 • Бесплатен трансфер

цена од€120.00 ИЗБЕРЕТЕ

Rimska Banja 4* 🚕
село Бања БУГАРИЈА

0 Оцени

 • 2 внатрешни базени
 • Римска бања
 • Јапонска бања

цена од€47.00 ИЗБЕРЕТЕ

Spiridoula Скиатос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 7,8 или 9 ноќевања
 • интернет, телевизор
 • 5 мин до центар
 • 50 м до плажата

цена од€109.00 ИЗБЕРЕТЕ

Spiros Агиос Никитас ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • среда / среда
 • 300 метри од плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ

Thea Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 250 метри од плажата

цена од€99.00 ИЗБЕРЕТЕ