TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Резултати од пребарувањето:

66 пронајдени резултати

Измени пребарување

Сортирајте ги резултатите по:

Mona Zlatibor
Златибор СРБИЈА

0 Оцени

На 700-1500м надморска височина, во југозападна Србија...

цена од€46.00 ИЗБЕРЕТЕ

Murite
Разлог БУГАРИЈА

0 Оцени

Хотел Мурите во 2012 год. e избран за најдобар планински клуб хотел, се состои од 4 тематски згради.......

цена од€20.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

NATALIA 7 ноќи Пефкохори ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 100 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

NATASHA 10 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 150 метри од плажата

цена од€210.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

OLIVA 7 ноќи Парга ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 750 метри до плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ
5% Попуст

PELAGOS 7 ноќи Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 10 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

Perun Lodge
Банско БУГАРИЈА

0 Оцени

Сместен на 350 метри од гондолата и 800 метра од центарот на Банско

цена од€32.00 ИЗБЕРЕТЕ

Pirin Park
Сандански БУГАРИЈА

0 Оцени

Хотелот е член на групацијата хотели Шарлопов Хотелс........

цена од€38.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

POPPIS 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 150 метри од плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

PORTO FINO 7 ноќи Никиана ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 30 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

POSEIDON 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • на плажа

цена од€139.00 ИЗБЕРЕТЕ

Regnum
Банско БУГАРИЈА

0 Оцени

На околу 400 м од Гондолата и на 900 м од центарот на Банско...........

цена од€64.00 ИЗБЕРЕТЕ

Rimska Banja
село Бања БУГАРИЈА

0 Оцени

Хотелот користи природна вода - минерална со температура од 58 Cº.

цена од€39.00 ИЗБЕРЕТЕ

Ruskovets
Добриниште БУГАРИЈА

0 Оцени

Еден од најпродаваните, и по квалитет прекрасен објект.......

цена од€56.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

SEA VIEW 7 ноќи Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 10 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

SPIROS 7 ноќи Агиос Никитас ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 300 метри од плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ

St. George Ski & Holiday
Банско БУГАРИЈА

0 Оцени

Оддалечен 1 км од центарот на Банско и 800 метри од ски лифтот

цена од€44.00 ИЗБЕРЕТЕ

St. Ivan Rilski
Банско БУГАРИЈА

0 Оцени

На 800 метри од ски лифтот, и околу 1 километар од центарот на Банско.

цена од€67.00 ИЗБЕРЕТЕ

Sv. Nikola
Сандански БУГАРИЈА

0 Оцени

Во центарот на градот, на главната улица, продавници, ресторани...

цена од€25.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

THEA 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 250 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

VAGIA 7 ноќи Амудиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 50 метри од градската плажа

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

VERGINA 7 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 50 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

WHITE SANDS 7 ноќи Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 10 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ

Zara
Банско БУГАРИЈА

0 Оцени

Се наоѓа на 500 метри од центарот и 400 метри од ски Гондолата........

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ