TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Pirin Park Spa 5*

Достапни соби

DBL+EXB (3 ADL)

Максимално гости:
3

Полупансион
Двокреветна соба, трет возрасен на дополнително легло

DBL+EXB (2ADL+CHD)

Максимално гости:
2
Максимален бр. на деца:
1

Полупансион
Двокреветна соба, дете до 4 г – бесплатно
Можност за дете 4-12 г. на дополнително легло

Хотел
5 ѕвезди
БУГАРИЈА
Сандански
Sandanski, Bulgaria
+389 70 202 777
INTERHOTEL
1 ноќи

 

 

Период на валидност 03.01-22.12.2021

Цена за соба на ден  – ноќевање со појадок

сместување во соба недела-четврток петок и сабота
Двокреветна супериор 2 возрасни 102 € 112 €
Еднокреветна супериор 1 возрасен   82 €   86 €
Двокреветн лукс 2 возрасни   92 € 102 €
Еднокреветна лукс 1 возрасен   74 €   82 €
Двокреветна стандард 2 возрасни   82 €   92 €
Еднокреветна стандард 1 возрасен   66 €   74 €
Апартман лукс 2 возрасни+1 дете 150 € 150 €
Апартман ВИП 2 возрасни+1 дете 165 € 165 €
Апартман стандард 2 возрасни+1 дете 134 € 134 €
Апартман Фемили 4 возрасни+1 дете 150 € 150 €

Цените се во €, се плаќа во денари 1€ = 62 денари

Во цената Е вклучено:
Ноќевање со појадок,
Туристичка такса,
Туристичко осигурување и ДДВ
Интернет,
Паркинг,
Бесплатен шатл /по распоред/ до центарот на градот и назад
Користење на: фитнес, базен со хидромасажа, детски базен, џакузи
Сауна-парк / финска сауна, био сауна, парни бањи – калдариум и лакониум, ледена фонтана,
Топли лежалки и клупи и простор за релаксација /
Парк-градина со отворен базен и детско игралиште
Детско игралиште

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко/здравствено осигурување
Туристичка такса 1,09 лева на ден за лице (се плаќа на рецепција)

Попусти, доплати:
Дете до 3,99 г. бесплатно сместување во двокреветна лукс соба
Дете 4-11,99 г.на доп.легло во двкреветна лукс / супериор соба 70% попуст редовната цена
Дете 4-11,99 г.на редовно легло, со 1 возрасен во двокреветна соба, 30% попуст од редовната цена
Дете над 12 г. или трет возрасен на доп.легло во двокреветна лукс/супериор соба, 50% попуст од редовната цена
Доплата за вечера 15€ возрасен, 9€ дете

Напомена!
За услуги кои се со доплати информации на рецепција на хотелот
Хотелот го задржува правото на промена на понудата и цената
Гостите кои би престојувале во Апартман стандард и Апартман Фемили ќе бидат сместени во Апартманскиот комплекс во склоп на хотел Парк Пирин, сите останати соби се во хотелот.
Цените не се валидни за национални и верски празници

Цена за соба на ден за минимум 3 ноќи

сместување капацитет ноќевање со појадок полупансион
Стандард двокреветна соба 2+0 72,00 93,30
Стандард еднокреветна соба 1+0 57,00 67,20
Стандард двокреветна соба 1+1 дете 4-12 62,60 78,00
Супериор двокреветна соба 2+0 93,40 113,90
Супериор еднокреветна соба 1+0 74,40 87,70
Супериор двокреветна соба 1+1 дете 4-12 79,50 97,00
Супериор двокреветна соба 2+1 дете 4-12 107,70 131,30
Супериор двокреветна соба 3+0 117,00 154,00
Лукс двокреветна соба 2+0 83,10 103,60
Лукс еднокреветна соба 1+0 66,20 77,40
Лукс двокреветна соба 1+1 дете 4-12 70,80 88,20
Лукс двокреветна соба 2+1 дете 4-12 96,00 120,00
Лукс двокреветна соба 3+0 104,10 134,90

Цените се во €, плаќањето е во денари по курс 1€= 62ден

Доплати, попусти:
Дете од 0 до 3,99 г.- бесплатно сместување во двокреветна лукс / супериор соба
Дете 4-11,99 г. во двокреветна лукс соба се сместува на дополнително легло.
Дете над 12 г. или возрасен во лукс/супериор двокреветна соба, се сместува на дополнително легло.

Во цената Е вклучено:
Ноќевање, појадок/појадок и вечера,
Туристичка такса,
Туристичко хотелско осигурување;
Интернет,
Паркинг,
Бесплатен шатл / во распоред / до центарот на градот и назад;
Користење на: фитнес, базен со млазници за хидромасажа, детски базен, џакузи;
Сауна-парк / финска сауна, био сауна, парни бањи – калдариум и лакониум, ледена фонтана, солена соба;
Парк-градина со отворен базен и детско игралиште;
Бесплатно детско катче

Во цената НЕ Е вклучено:
Туристичка такса 1,09 лева на ден за лице (се плаќа на рецепција)
Превоз
Патничко осигурување

Напомена!
За услуги кои се со доплата информација на рецепција
Хотелот го задржува правото на промена на понудата и цената
Цените не се валидни за национални и верски празници

Период на валидност 01.06-22.12.2021

Цена за соба на ден за минимум 3 ноќевања – ноќевање со појадок

сместување во соба цена
Двокреветна супериор соба 2 возрасни 122 €
Двокреветна супериор соба 1 возрасен + 1 дете 102 €
Еднокреветна супериор соба 1 возрасен   96 €
Двокреветна лукс соба 2 возрасни 112 €
Двокреветна лукс соба 1 возрасен + 1 дете   96 €
Еднокреветна лукс соба 1 возрасен   86 €

Цените се во €, се плаќа во денари 1€ = 62 денари

Во цената Е  вклучено:
Ноќевање со појадок и вечера,
Туристичка такса,
Туристичко осигурување и ДДВ
Интернет,
Паркинг,
Бесплатен шатл / по распоред / до центарот на градот и назад
Користење на: фитнес, базен со хидромасажа, детски базен, џакузи
Сауна-парк / финска сауна, био сауна, парни бањи – калдариум и лакониум,
Мраз фонтана, емотивни тушеви, топли лежалки и клупи и простор за релаксација
Парк-градина со отворен базен и детско игралиште
20-минутна масажа – за секој возрасен – еднаш за времетраењето на престојот
Бесплатно детско игралиште и уметнички центар со дополнителни услуги.

Во цената НЕ Е вклучено:
Туристичка такса 1,09 лева на ден за лице (се плаќа на рецепција)
Превоз
Патничко осигурување

Доплата:
Дете до 3,99 г.бесплатно сместување во лукс соба
Дете 4-11,99 г. на дополнително легло во лукс соба, плаќа 17€
3-т возрасен или дете над 12 г. на дополнително легло во лукс соба, плаќа 40€

Напомена!
За услуги кои се со доплата информација на рецепција
Гостите кои би престојувале во Апартман стандард и Апартман Фемили ќе бидат сместени во Апартманскиот комплекс во склоп на хотел Парк Пирин, сите останати соби се во хотелот.
Хотелот го задржува правото на промена на понудата и цената
Цените не се валидни за национални и верски празници

Цените се за СОБА за минимум 3 ноќевања – ноќевање со појадок

сместување цената е за цена
Двокреветна СУПЕРИОР соба 2 возрасни 92 €
Еднокреветна СУПЕРИОР соба 1 возрасен 74 €
Двокреветна ЛУКС соба 2 возрасни 82 €
Еднокреветна ЛУКС соба 1 возрасен 66 €
Двокреветна СТАНДАРД соба 2 возрасни 72 €
Еднокреветна СТАНДАРД соба 1 возрасен 56 €

Цените се во €, се плаќа во денари 1€ = 62 денари

Попусти за понудата ноќевање со појадок:
Дете до 3,99 г. бесплатно сместување во двокреветна лукс / супериор соба.
Дете 4-11,99 г. на доп.легло во двокреветна лукс/супериор соба 70% попуст од цената на редовниот кревет
Дете 4-11,99 г. на редовно легло, сместено со 1 возрасен во двокреветна соба 30% попуст од цената на редовниот кревет
Дете над 12 г. или трет возрасен на доп.легло во соба, 50% попуст од цената на редовниот кревет

 

Цените се за СОБА за минимум 3 ноќевања – полупансион

сместување цената е за цена
Двокреветна СУПЕРИОР соба 2 возрасни 122 €
Двокреветна СУПЕРИОР соба 1 возрасен+1 дете 102 €
Еднокреветна СУПЕРИОР соба 1 возрасен   96 €
Двокреветна ЛУКС соба 2 возрасни 112 €
Двокреветна ЛУКС соба 1 возрасен+1 дете    96 €
Еднокреветна ЛУКС соба 1 возрасен    86 €

Цените се во €, се плаќа во денари 1€ = 62 денари

Доплата за понудата – полупансион:
Дете до 3,99 г.- бесплатно сместување во лукс / супериор соба
Дете 4-11,99 г.на дополнително легло во лукс соба, плаќа 17€
3-ти возрасен или дете над 12 г. на дополнително легло во лукс соба, плаќа 40€
Дете 4-11,99 г. на дополнително легло во супериор соба, плаќа 18€
3-ти возрасен или дете над 12 г.на дополнително легло во супериор соба, плаќа 41€

Во цената Е вклучено :
Ноќевање со појадок или полупансион, (по Ваш избор)
Туристичка такса,
Туристичко осигурување и ДДВ;
Интернет,
Паркинг,
Бесплатен шатл / според распоред / до центарот на градот и назад;
Користење на: фитнес, базен со хидромаса, детски базен, џакузи;
Сауна-парк / финска сауна, био сауна, парни бањи, калдариум и лакониум, фонтана за мраз;
Топли лежалки, клупи и простор за релаксација /;
Парк-градина со отворен базен и детско игралиште;
20-минутна масажа – за секој возрасен – еднаш за време на престојот;
Бесплатно детско катче и Уметнички центар со дополнителни услуги.

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко/здравствено осигурување
Туристичка такса 1,09 лева на ден за лице (се плаќа на рецепција)

Напомена!
За услуги кои се со доплати информации на рецепција на хотелот
Хотелот го задржува правото на промена на понудата и цената
Цените не се валидни за национални и верски празници

Капацитет: 76 делукс двокреветни соби, 2 делукс апартмани,
Во собите: централна клима, интернет, радио, сеф, телефон, мини бар, луксузно опремени бањи, фен.

сместување минимум максимум
Двокреветна соба  LUX 1 возрасен 2 возрасни
2 возрасни + 1 бебе до 3,99 г.
2 возрасни + 1 дете до 11,99 г.
3 возрасни

Во случај на рано превземање на резервираната соба (пред 14:00 ч), хотелот го задржува правото да Ви наплати, 50% од вредноста на едно ноќевање.
Во случај на задоцнето одјавување на собата до 11:00 ч, хотелот го задржува правото да Ви наплати 50% од вредноста на едно ноќевање.

Хотел Пирин Парк ***** е член на ланецот хотели ‘Sharlopov Hotels’.
Во 2009 г. од Европската СПА организација хотелот ја доби престижната награда ‘Eurospera Wellness’, која е гаранција дека хотелот ги исполнува сите европски стандарди за велнес објекти, безбедност, врвно ниво на хигена и квалитет на услугите.
>
СПА центарот:
Сауна, фитнес центар, солариум, салон за масажа, турска бањa,
Работно време на базените во хотелот: секој ден од 08:00 до 20:00 часот
Отворен базен, 25 x 10 м, 28 °C, (работи од мај до септември)
Отворен детски загреан базен, 6×4 м, длабочина 60 см (работи од мај до септември)
Надворешен термален базен, 6 x 4 м, 38°C, длабочина од 1,20 см (работи од октомври до април)
Затворен базен со хидромасажи и водно огледало, 16 x 8 м, 29-31°С
Затворен терапевтски базен со 100% минерална вода со хидромасажа, 10 x 4 м, 37°C
Детски базен затворен, 3 x 5 м, 33°С, длабочина 70 см.
Отворените базени во хотелот Пирин Парк се наоѓаат во парк-градината.
Деца  до 12 г. во термалната зона само со возрасно лице  (придружник).
Не е дозволен влез во СПА и базените со чевли, патики…!
Забрането е внес и конзумирање на храна и алкохолни пијалоци во СПА центарот!

Барови и ресторани

Балкански ресторан со зимска и летна градина / 150 седишта /
Медитерански ресторан со летна градина / 180 седишта /
Лоби бар – / 100 седишта /
Пијано бар

Бизнис центар:

Хотелот има шест конференциски сали:

Сала “Бугарија“ – до 260 седишта
Сала “Сандански” – до 45 седишта
Сала “Медиус“ – до 15 седишта
Сала ВИП “Дезудава” – до 14 седишта
Сала “Санданска-Бистрица” – до 35 седишта
Сала “Вихрен“ – до 10 седишта

Опремени со звучна опрема, екран, мултимедија, флипчарт, проектор, брз безжичен интернет.

Политики на Pirin Park Spa 5*

Удобности

Лежалки и крпи на базен - бесплатно

 • Бар на базен
 • Безжичен интернет
 • Бесплатен трансфер
 • Билијард
 • Вратар
 • Забрането пушење цигари
 • Интернет во заеднички простории
 • Кафе бар
 • Клима уред
 • Козметика за бања
 • Конференциска сала
 • Леден туш
 • Ледена фонтана
 • Лекар на повик - доплата
 • Лифт
 • Лоби
 • Мини бар-доплата
 • Парна бања
 • Појадок
 • Пристап за инвалиди
 • Сауна
 • Собен сервис-доплата
 • Телевизор
 • Фен
 • Фитнес сала
 • Фрижидер
 • Фризерски салон
 • Централно греење
 • Џакузи

Оцени од гости (0 Оцени)

Пред  да уплатите треба да знете дека статусот на собите или места за аранжманот се менува постојано.
Усни барања за резервации НЕ СЕ прифаќаат, ке се реализираат само резервации по е маил, факс...
Затоа потребно е да се информирате на 070 202 777, 047 202 777
или пишете ни на [email protected] за да ве информираме околу достапноста.
По потврдата од нас за достапност должни сте да извршите уплата.
Потребно за валидна резервација:
Ваш е маил, факс и телефони ЗАДОЛЖИТЕЛНО
Број возрасни
Број деца (задолжително возраст на децата)
Презиме и Име за сите учесници
Број на пасош за сите учесници
Дата на раѓање ( ден/месец/година) за сите учесници
Адреса на живеење за сите учесници
За кој објект/аранжман е резервацијата
дата ОД
ДО дата
избор на СОБА (со соодветен број легла)

Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем назначен во Вашата резервацијата,
се молат патниците веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата,
доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ на патувањето или уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, и тоа уште првиот ден.
Напоменуваме дека рекламации од страна на патниците за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
Ве молиме во случај на било каков инцидент, да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот.
Организаторот на патувањето е должен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето.
За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност.
Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.
За било каков проблем должни сте да имате пишан со печат и потпис документ од објектот.

Правила и услови за престој во објектот.
Овие правила се врз основа на важечкото законодавство во земјата домаќин.
Почитувајте ги правилата зошто администрацијата на објектот може да го прекине престојот и услугите на гости кои ги прекршуваат правилата на недомакинско однесување во истиот.
Поплаки и препораки можат да бидат оставени во книгата за гости на рецепција или кај управникот.
Одјавување на собите е до 10:00 ч., пријавување по 14:00 ч. (локално време)
Обратете се на рецепција за информација каде се служи храна во објектот и време од-до.
Ако заминувате порано, обратете се на рецепцијата претходната вечер за да Ви приготват сув (ланч) пакет.
Вашите скапоцености, документи оставете ги во сефот на рецепција или во вашата соба. (доколку има сеф)
За предмети оставени без надзор во собата или во просториите на објектот, одговорноста е на гостинот .
Информирајте се на рецепција кои се бесплатни услуги во објектот....
Информирајте се на рецепција кои услуги се со плаќање....
Гостинот ја надоместува штетата во целост во согласност со условите и документите на објектот (ако има штета)
Доколку постои систем за видео надзор (освен во тоалетите и собите), во останатите простории на објектот, Вие се согласувате со видео надзорот.
Со цел да се обезбеди ред во објектот информирајте се на рецепција кои нешта се забранети како на пример:
Пушење цигари во собите, салоните и другите простории во хотелот и сл.
Употреба на електрични апарати во просториите (освен овластените) и сл.
Чување на запаливи материјали во просториите не е дозволено.
Внесување материјали и предмети кои се опасни за здравјето и животот на другите не е дозволено.
Отстранување и поместување на мебел од просториите.
Повреда на стандардите на однесување, вклучувајќи употреба на алкохол, дрога...
Агресивно однесување и активности кои се закануваат на здравјето и имотот на другите не е дозволено.
Оштетување на хотелскиот имот не е дозволено.
Прифаќање на посетители во собите по 20:00 ч. ако не се регистрирани не е дозволено.
Картичката (клучот) од вашата соба не смеете да ја давата не други лица.
Паркирање на автомобили на влез, излез, како и на тревниците не е дозволено .
Не е дозволен престој во објектот на домашни миленици.
Сместување, услови и плаќање на услуги во хотелот
Можете да ги плаќате услугите кои сте ги направиле во хотелот во готовина, дебитна или кредитна картичка.
За предвремено напуштање на објектот задолжително земете документ од рецепција со потпис и печат.
Услугите како што се рано пријавување (пред 14.00) и доцна одјавување (по 12.00) им се наплаќаат на гостите

Услови за туристичката агенција и гостинот
За валидна резервација ќе се смета, резервација направена со 30% уплата при самото резервирање
од страна на агентот или гостинот, а со целосна уплата до пред поаѓање.
Агентот или гостинот има право да ја откажи/промени резервацијата-се применуваат Општите услови за патување. (доколку не е поинаку превидено со правила и услови на објектот / аранжманот)
Откажување или промена на резервацијата на денот на заминување за аранжманот или на денот на пристигање на гостинот или порано напуштање на хотелот, платената сума не подлежи на враќање на агентот или гостинот
За валидни рекламации ќе се сметаат оние кои се со документ со потпис и печат потпишан од страна на овластените во објектот и потпис од гостинот.
Напомена:
Пред да ја извршите уплатата, Ве молиме контактирајте ја агенцијата за проверка на расположливи места.

ПРЕПОРАКИ И СОВЕТИ ОД ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЈА
Преминување на државна граница на Република Македонија за физички лица: Државјани на Република Македонија државната граница можат да ја преминуваат со важечката патна исправа (биометриска патна исправа) или друг валиден документ со кој се овозможува преминување на државната границата согласно билатерален или меѓународен договор и виза доколку е потребна за земјата каде што патува.
Со лична карта граѓаните на Р. Македонија можат да патуваат во Србија, Албанија и Црна Гора.
Патната исправа мора да биде потпишана.
Пред патувањето да се провери датумот на важност на патната исправа.
Со визната либерализација граѓаните на Република Македонија можат да патуваат само на кратки патувања до 90 дена во период од 6 месеци. За престој подолг од три месеци (вработување, студирање и сл.), граѓаните на Република Македонија треба да поднесат апликација за виза за подолг престој, дозвола за престој или работна дозвола во дипломатското претставништво на земјата во која планираат да патуваат и подолго да претстојуваат.
Доколку станува збор за малолетно лице македонски државјанин до 14 години кој патува без својот родител или старател, за неговото патување потребна е писмена согласност од родителите или старателот, заверена од Министерството за внатрешни работи или нотар односно од дипломатско конзуларното претставништво на Република Македонија во странство, доколку лицето патува кон Република Македонија.
Имајќи во предвид дека македонско грчката граница е надворешна граница на Европската унија (Шенген граница), условите за влез во Р.Грција се исти како за влез во било која земје членка на шенген зоната. Покрај основните документи за патување од страна на полициските службеници кои работат на граничните премини при преминување на државна граница можат да бидат побарани и дополнителни документи.
ТУРИСТИЧКИ ИЛИ ПРИВАТНИ ПАТУВАЊА
За патувања за туристички или приватни потреби потребни се: потврди за сместување, (ваучер) покана од домаќин, доколку се престојува кај истиот, потврда од организација која обезбедува сместување или друг соодветен документ во кој е наведено предвиденото сместување; потврди за маршрутата на патување, потврда за резервација на организирано патување или друг соодветен документ во кој се наведени предвидените планови за патувањето; потврди за враќање, повратен или повторен билет.
ДЕЛОВНИ ПАТУВАЊА:
За деловни патувања како докази за исполнување на условите за излез односно влез, можат да бидат побарани и покана од фирма или од орган за присуство на состаноци, конференции или настани поврзани со трговија, индустрија или работа; други документи со кои се утврдува постоење на трговски односи или односи поврзани со работењето; влезници за саеми и конгреси, доколку се посетуваат.
ПАТУВАЊЕ ЗА ШКОЛУВАЊЕ ИЛИ ОБУКА:
За патувања за потребите на учење или други видови обука потебни се потврда за запишување во наставен институт за целите на следење стручни или теоретски курсеви во рамките на основна и стручна обука; студентска карта или потврди за следење на курсеви.
НАУЧНИ, КУЛТУРНИ, СПОРТСКИ, РЕЛИГИОЗНИ НАСТАНИ:
За патувања за научни, културни, спортски или религиозни настани, или други причини потебнисе покани, влезници, пријави или програми во кои, доколку е можно, е наведено името на организацијата домаќин и должината на престојот, или друга потврда во која се наведува целта на посетата.
ПАРИЧНИ СРЕДСТВА:
Граѓаните који патуваат во странство треба да поседуваат доволно парични средства (во готово, кредитни картици, травел чекови и слично) за издржување во планираниот период за престојот во странство. За доволно парични средства не е пропишана сума бидејќи таа е индивидуална во однос на стандардот на земјата каде што се патува но вообичаено е да се пресметува педесет (50) евра од ден. Средствата може да бидат во готовина, травел чекови и кредитни картички кои ги поседува граѓанинот и валиден документ од банка за поседување парични средства.
ПРЕМИНУВАЊЕ ГРАНИЦА СО ПАТНИЧКО МОТОРНО ВОЗИЛО:
При преминување на државна граница со патничко моторно возило покрај националната возачка дозвола возачот треба да поседува и меѓународна возачка дозвола која во Република Македонија ја издава Авто Мото Сојуз на Македонија (освен со земјите со кој РМ има случено договор за користење на националните возачки дозволи). Моторното возило треба да биде соодветно меѓународно осигурано односно да поседува важечки зелен картон. Доколку возилото не е лична сопственост (согласно сообраќајна дозвола) треба да се поседува дозвола за управување со туѓо возило во странство која исто така ја издава АМСМ. При преминување на државната граница со товарно моторно возило возачите треба да ги поседуваат истите документи како и возачите на патничко моторно возило, патен налог и поседување на соодветни дозволи и документи кој се потребни за извршување на царинските процедури.
ПОСТАПКА КОГА ЌЕ СЕ ИЗГУБИ ИЛИ ОШТЕТИ ПАТНАТА ИСПРАВА:
Доколку лице државјанин на Република Македонија остане без патна исправа во некоја земја, потребно е да пријави губењето на исправата во најблиската полициска станица и да му се издаде потрврда за истото. Потоа со потврдата треба да се отиде во дипломатско конзуларното претставништво на Република Македонија во таа земја, каде што на лицето ќе му се издаде патен лист за да се врати во Република Македонија. Доколку вашата патна исправа се оштети исто така се обраќате до најблиското ДКП на Република Македонијакаде ќе ви издадат патен лист. Пред да тргнете назад со патен лист доколку транзитирате преку повеќе земји информирајте се дали за некоја од планираните земји ќе ви треба соодветна виза за транзит.
Информации и контакт во странство како и за визниот режим на Република Македонија со други држави можете да добиете на сајтот на Министерството за надворешни работи  www.mfa.gov.mk 

Pirin Park Spa 5* Сандански, БУГАРИЈА

Ваша вкупна оцена за овој објект

Број на резервација

Пин код

Наслов на Вашата оцена

Ваша оцена

Каков вид на патување беше ова?

 • Бизнис
 • Парови
 • Семејство
 • Пријатели
 • Соло