TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Вила

30 пронајдени резултати

Измени пребарување

Сортирајте ги резултатите по:

20% Попуст

AFRODITI 7 ноќи Нидри ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 250 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

AGELIKI 7/9 ноќи Пефкохори ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 10 дена 9 ноќевања
 • превоз од/до Скопје
 • 30 метри од плажата

цена од€419.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

AGIOS GEORGIOS 7 ноќи Фурка ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 70 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

ALEXANDAR 7 ноќи Фурка ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 500 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ
35% Попуст

AMMOS 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 200 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

ANEMOHADI 7 ноќи Сивири ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 90 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

ATINA 7 ноќи Паралија ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 50 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

DIMITRA 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 500 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

DINA 7 ноќи Амудиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 90 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

ELENA 7 ноќи Полихроно ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 20 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

HAUS LITHEA 7 ноќи Неа Потидеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 5 метри од плажата

цена од€80.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

IONIO 7 ноќи Катизма ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 7 минути пеш до плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ

IRINI 7 ноќи Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 10 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

JANIS 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 200 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ

LINA 7 ноќи Метаморфосис ГРЦИЈА

0 Оцени

Се наоѓа во центарот, на 50 м. од плажата. реновирана пред 2 години

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
14% Попуст

LUNA 7 ноќи Ксамил АЛБАНИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • петок / петок
 • 70 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

MARGARITA 7 ноќи Канали ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 50 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

MEGALI ALANA 7 ноќи Скотина ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 150 метри од плажата

цена од€39.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

MEROPI 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 150 метри од плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

NATALIA 7 ноќи Пефкохори ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 100 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ
5% Попуст

PELAGOS 7 ноќи Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 10 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

POPPIS 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • сабота / сабота
 • 150 метри од плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

PORTO FINO 7 ноќи Никиана ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 30 метри од плажата

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
7% Попуст

POSEIDON 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • на плажа

цена од€139.00 ИЗБЕРЕТЕ
10% Попуст

SEA VIEW 7 ноќи Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 10 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

SPIROS 7 ноќи Агиос Никитас ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 300 метри од плажата

цена од€59.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

THEA 7 ноќи Калитеа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 250 метри од плажата

цена од€79.00 ИЗБЕРЕТЕ
15% Попуст

VAGIA 7 ноќи Амудиа ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена / 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 50 метри од градската плажа

цена од€49.00 ИЗБЕРЕТЕ
20% Попуст

VERGINA 7 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 50 метри од плажата

цена од€89.00 ИЗБЕРЕТЕ

WHITE SANDS 7 ноќи Врахос ГРЦИЈА

0 Оцени

 • 8 дена 7 ноќевања
 • вторник / вторник
 • 10 метри од плажата

цена од€69.00 ИЗБЕРЕТЕ