ПРОМО понуди Анталија

ПРОМО ПОНУДИ ЗА 2 ЛИЦА цените се однесуваат за 2 возрасни во тотал за 7 дена / 6 ноќи вклучено во цена : авионски превоз од Скопје + трансфери од аеродром до хотел + 7 дена + услуга (кликнете на името на хотелот за повеќе инфо) хотел област услуга ноќи  дата 22.08 дата 26.08 дата […]

КРАТОК ОДМОР

Цените се изразени за наем на ден на соба НАПОМЕНА : престој 2  ноќи за дата  објект сместување услуга цена 12.08-14.08 Вила Олива – Парга  1/2 студио наем на ден 80 € Легенда: 1/2 студио = двокреветно студио, 1/3 студио = трикреветно студио, 1/4 студио = четирикреветно студио 1/2 апартман = двокреветен апартман, 1/3 апартман […]

LAST MINUTE

СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ ЗА ПРЕСТОЈНИОТ ПЕРИОД за дата  објект сместување услуга цена 24.08-31.08 Вила Анемохади – Сивири 1/2+2 апартман наем за 7 ноќи 389 € 28.08-04.09 Вила Порто Фино – Лeфкада  1/3 и 1/4 студио наем за 7 ноќи  249 €  / 269 € 31.08-07.09 Вила Анемохади – Сивири 1/2+2 апартман наем за 7 ноќи  329 […]