TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Банско

цена од€64.00

Pirin Golf & Spa 5* Банско БУГАРИЈА

Еден и единствен на 15 хекрати, прекрасен комплекс, голф.....

MPM Sport Банско БУГАРИЈА

Од центарот е на околу 2 км, од жичарата 200 метри

цена од€567.00

Ores Boutique Банско БУГАРИЈА

Хотелот Ores е нов ***** хотел на 2 минути од гондола лифтот......

цена од€53.00

Pirin Golf&Spa Банско БУГАРИЈА

Хотел со 5* на 15 км од ски лифтот и 13 км од центарот на Банско.....

цена од€202.00

Grand hotel Банско БУГАРИЈА

150 метри од центарот на Банско и околу 1.5 км од Гондола лифтот...

цена од€32.00

Perun Lodge Банско БУГАРИЈА

Сместен на 350 метри од гондолата и 800 метра од центарот на Банско

цена од€44.00

St. George Ski & Holiday Банско БУГАРИЈА

Оддалечен 1 км од центарот на Банско и 800 метри од ски лифтот

цена од€66.00

Casa Karina Банско БУГАРИЈА

Во подножјето на Пирин планина, 100 метри од жичарата и гондолата

цена од€59.00

Zara Банско БУГАРИЈА

Се наоѓа на 500 метри од центарот и 400 метри од ски Гондолата........

цена од€64.00

Regnum Банско БУГАРИЈА

На околу 400 м од Гондолата и на 900 м од центарот на Банско...........