TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Бијела

цена од€30.00

Iberostar Bjela Delfin 4* Бијела ЦРНА ГОРА

  • Полупансион или Се вклучено
  • 2 барови и ресторани
  • 2 базени
  • Сопствена плажа

цена од€30.00

Iberostar Park Bijela 4* Бијела ЦРНА ГОРА

  • Полупансион или Се вклучено
  • 3 барови и ресторани
  • 2 базени
  • Сопствена плажа