TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

БУГАРИЈА СПА хотели

цена од€72.00

Maxi Park Spa 5* 🚕 Велинград БУГАРИЈА

 • топли минерални базени
 • 3 внатрешни базени
 • 1 солен базен

цена од€133.00

Therme Grand 5*🚕 село Бања БУГАРИЈА

 • Внатрешен базен
 • Надворешни базени
 • Голем СПА центар

цена од€45.00

Orbita Spa 4* 🚕 Благоевград БУГАРИЈА

 • 2 внатрешни базени
 • 2 надворешни базени
 • Финска сауна

цена од€31.00

Park hotel Spa 4*🚕 Ќустендил БУГАРИЈА

 • Надворешен минерален базен
 • Сауна
 • Џакузи