LAST MINUTE

Попустот важи за определн број соби/места до пополнување на слободните капацитети за дата  објект сместување услуга цена 24.07-31.07 Вила Олива – Парга  1/2  студио  наем за 7 ноќи  379 € 27.07-03.08 Вила Анемохади – Сивири  1/2+2 апартман наем за 7 ноќи 469 € 27.07-03.08 Вила Аронис – Неи Пори 1/2 и 1/2+1 студио наем за […]