LAST MINUTE

СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ ДО КРАЈОТ НА СЕЗОНА (кликнете за името на вилата за повеќе инфо) за дата  објект сместување услуга цена 22.09-29.09 Вила Рафали – Пефкохори 1/3 студио наем на ден 25 € 25.09-02.10 Вила Маргарита – Канали 1/3  и 1/4 студио наем за 7 ноќи 49 € 25.09-02.10 Вила Џорџ – Лефкада 1/2 студио наем […]