КРАТОК ОДМОР

Цените се изразени за наем на ден на соба НАПОМЕНА : Минимум престој 2  ноќи за дата  објект сместување услуга цена 17.07-24.07 Вила Џорџ – Лефкада 1/2 студио наем на ден  40 € 17.07-24.07 Вила Олива – Парга  1/2 студио наем на ден 40 € 13.07-20.07 Вила Врахос – Афитос 1/3 студио наем на ден  […]

LAST MINUTE

Попустот важи за определн број соби/места до пополнување на слободните капацитети за дата  објект сместување услуга цена 24.07-31.07 Вила Олива – Парга  1/2  студио  наем за 7 ноќи  379 € 27.07-03.08 Вила Анемохади – Сивири  1/2+2 апартман наем за 7 ноќи 469 € 27.07-03.08 Вила Аронис – Неи Пори 1/2 и 1/2+1 студио наем за […]

Австралиски визи…

Нудиме посредување за секаков тип на Австралиски визи како и обнова на Австралиски пасоши. За сите потребни документи, информации и консултации Ве молиме обратете се во нашата канцеларија.

ТА Турист – Контакт и локација

Туристичка агенција ТУРИСТ Адреса:  ул. Крали Марко бр.16 7000 Битола Тел: +389 47 202 777 / 070 202 777 Email: turist@turist.com.mk

Партнери

Партнери за Анталија (чартер програма) – Klilit Global / Tez Tour  Партнер за хотелски резервации во цел свет – Go Global Travel Партнери за авионски резервации во цел свет: Trabase, Amadeus, Galileo  Партнери за хотелски резервации во Грција: Filos Travel, Mouzenidis, Zeus Travel 

За Нас

Туристичката агенција Турист започнува со својата работа во далечната 1994 година. Во својата долгогодишна дејност во областа на туризмот, постојано ги зголемуваме нашите капацитети на работа, партнерствата со голем број на агенции, тур оператори и фирми. Со сето ова се стремиме кон една единствена цел, а тоа е обезбедување на максимална професионалност и квалитетни туристички […]