Контактирајте не

Ве молиме пополнете го формуларот подолу и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро. Ви треба информација веднаш? Јавете ни се на телефонските броеви:


Адреса:
ул. Крали Марко бр.16 7000 Битола

Ви треба дополнителна помош?

+389 47 202 777 / 070 202

Електонска пошта
turist@turist.com.mk