TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

FAMILY ПРОМО хотели

FAMILY ХОТЕЛИ СО ПОПУСТ
(кликни на името за да го разгледаш хотелот)
Услуга ПОПУСТИ ДО  40% Дополнителен ПОПУСТ 5%
SUN STAR RESORT ALANYA 5*  Аll Inclusive / до 31.03.2020
HEDEF RESORT & SPA ALANYA 5* Ultra all inclusive / до 31.03.2020
CLUB AQUA PLAZA HOTEL ALANYA 4*+ Аll Inclusive  Early Booking 31.03.2020 до 31.03.2020
M.C ARANCIA RESORT HOTEL ALANYA 5* Ultra all inclusive Early Booking 16.03.2020 до 31.03.2020
MY HOME RESORT ALANYA 5* Ultra all inclusive Early Booking 30.04.2020 до 31.03.2020
ALAN XAFIRA DELUXE RESORT & SPA ALANYA 5* Ultra all inclusive Early Booking 31.03.2020 до 31.03.2020
ANNABELLA DIAMOND HOTEL ALANYA 5* Ultra all inclusive Early Booking 07.04.2020 до 31.03.2020
PIRATES BEACH CLUB KEMER 5* Ultra all inclusive Early Booking 15.03.2020 до 31.03.2020
QUEENS PARK TEKIROVA KEMER 5* Ultra all inclusive Early Booking 07.04.2020 до 31.03.2020
SUNMELIA HOTEL RESORT & SPA SIDE 5* Аll Inclusive Early Booking 15.03.2020 до 31.03.2020
SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA SIDE 5* Аll Inclusive Early Booking 31.03.2020 до 31.03.2020
NASHIRA RESORT HOTEL&SPA SIDE 5* Ultra all inclusive / до 31.03.2020
CRYSTAL AURA BEACH RESORT&SPA KEMER 5* Ultimate all inclusive Early Booking 07.04.2020  до 31.03.2020
CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT SIDE 5* Ultimate all inclusive  / до 31.03.2020
CRYSTAL ADMIRAL RESORT & SPA SIDE 5* Ultimate all inclusive  / до 31.03.2020

 

За подетални информации и цени за други термини , пребарај на нашиот пребарувач https://hotels.turist.com.mk/search.php

Напомени: 
Цените на пребарувачот за хотелите кои се наведени погоре важат до одредената дата на табелата.
Early Booking цените важат за резервациите со 50 % уплата до одредената дата на табелата, останатата сума треба да биде уплатена 10 дена најкасно пред поаѓање.