TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Грција – 4 Columns

€449.00

Берлин


 • Авион ✈️
 • 3 ноќевања појадок
 • Разглед на Берлин
 • Факултативно Потсдам

16/03/2024 - 19/03/2024
€999.00

Полска


 • Авион ✈️
 • 6 ноќевања појадок
 • Факултативно Аушвиц
 • Факултативно Вијеличка

30/04/2024 - 06/05/2024
€799.00

Сицилија


 • Авион ✈️
 • Трансфер до до аеродром Тирана
 • 2 ноќевања со појадок во Палермо
 • 3 ноќевања со појадок во Џардини Наксос

20/05/2024 - 25/05/2024
€179.00

Крф-Велигден


 • Автобус 🚌 + ⛴️
 • 3 ноќевања во вили/хотел
 • Превоз со траект
 • Посета на градот Крф

02/05/2024 - 06/05/2024
€359.00

Juzna Italia


 • Автобус+фери 🚌 + ⛴️
 • 7 дена 4 ноќевања
 • Брод Драч-Бари-Драч
 • Разглед на Неапол

€224.00

Сандански


 • Автобус 🚌 / кола 🚕
 • Интерхотел 4*
 • 2 ноќевања со појадок
 • СПА центар

08/03/2024 - 10/03/2024
€129.00

Сарајево-Мостар


 • Автобус 🚌
 • 3 ноќевања појадок во Сарајево
 • Факултативно Босански пирамиди
 • Разглед на Сарајево

07/03/2024 - 10/03/2024
€129.00

Белград


 • Автобус 🚌
 • 2 ноќевања појадок во Белград
 • Нови Сад, Сремски Карловци
 • Разглед на Белград

08/03/2024 - 10/03/2024
€139.00

Истанбул


 • Автобус 🚌
 • 5 дена 2 ноќевања со појадок
 • Факултативно Долмабахче палата
 • Факултативно аквариумот Туркуазу

07/03/2024 - 11/03/2024
€319.00

Санторини


 • Автобус, фери 🚌+⛴️
 • 5 дена 3 ноќевања
 • Брод Пиреа-Санторини-Пиреа
 • Факултативно Санторини

01/05/2024 - 06/05/2024
€189.00

Будимпешта-Виена


 • Автобус 🚌
 • 5 дена 3 ноќевања со појадок
 • Факултативно Будимпешта
 • Факултативно Естергом и Вишеград

05/03/2024 - 10/03/2024