TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Ханиоти

цена од€81.00

S STUDIO 7 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 2 минути од плажата

15% Попуст
цена од€79.00

GEORGE 7 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 400 метри од плажата

20% Попуст
цена од€89.00

PANORAMA 7 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

 • 8 дена 7 ноќевања
 • недела / недела
 • 650 метри од плажата

15% Попуст
цена од€290.00

DOCTOR SOUSOURAS 10 ноќи Ханиоти ГРЦИЈА

 • 11 дена 10 ноќевања
 • сопствен превоз
 • 200 метри од плажата