TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Хотели сопствен закуп

цена од€99.00

Hotel Sithonia Village 3* Геракини ГРЦИЈА

  • 8 дена / 7 полупансиони
  • недела/недела
  • 200 метри до плажата

цена од€109.00

Hotel Olimpiada 3* Врахос ГРЦИЈА

  • 8 дена 7 ноќевања појадок
  • сопствена плажа
  • 10 м до плажата

цена од€146.00

Tosca Beach 4* Кавала ГРЦИЈА

  • 6 км до Кавала
  • Ултра се вклучено
  • 10 м до плажата