TA Turist BitolaTA Turist Bitola
Заборавена лозинка?

Кушадаси хотели

цена од€247.00

Topalan 2* Кушадаси Турција

 • 300 м од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / ноќевање со појадок
 • 400 м до плажата

цена од€195.00

Ogerim 2* Кушадаси Турција

 • 600 м од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / ноќевање со појадок
 • 1,2 км до плажата

цена од€325.00

Albora Hotel 3* Кушадаси Турција

 • 1 км од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / ноќевање со појадок
 • 1 км до плажата

цена од€299.00

Blue Sea 3* Кушадаси Турција

 • 3 км од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / полупансион
 • 200 м до плажата

цена од€208.00

Ozka 3* Кушадаси Турција

 • 400 м од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / ноќевање со појадок
 • 1 км до плажата

цена од€299.00

Ayma Resort 4* Кушадаси Турција

 • 2км од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / Полупансион
 • 150 метри до плажата

цена од€793.00

Grand Blue 4* Кушадаси Турција

 • 3 км од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / Се вклучено
 • сопствена плажа

цена од€328.00

Dabaklar 4* Кушадаси Турција

 • Во градот Кушадаси
 • 10 ноќи / Полупансион
 • 250 м до градската плажа

цена од€780.00

Omer 4* Кушадаси Турција

 • 4 км од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / Се вклучено
 • сопствена плажа

цена од€715.00

Batihan Resort 4* Кушадаси Турција

 • 7 км од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / Се вклучено
 • сопствена плажа

цена од€975.00

Aqua Fantasy 5* Кушадаси Турција

 • 7 км од центарот на Кушадаси
 • 10 ноќи / Се вклучено
 • сопствена плажа
цена од€170.00

Sealight Resort 5* Кушадаси Турција

 • Ексклузивен 5* хотел
 • Ултра се вклучено
 • 20 метри до плажата