Филтер за пребарувањеEUR €60

Interhotel

Сандански

 Редовни цени 2018    Пакет цени за 02-05.01.2019 (3 ноќи со превоз)    Пакет цени за 02-06.01.2019 (4 ноќи без превоз)    Ценовник Католички Божиќ…

EUR €28

Apart Medite

Сандански

   Редовни цени      Нова Годинa 2019    (Редовните цени важат до 20ти декември 2018 година) Локација Сандански е град на југозападот на Бугарија, во…

EUR €55

Medite Resort Spa Hotel…

Сандански

   Редовни цени 2018 година    Нова Година 2019     Локација Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската…

EUR €40

Sveti Nikola

Сандански

 Редовни цени      Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима…

EUR €76

Pirin Park

Сандански

 Pirin Park - Сандански   Редовен ценовник             Пирин Парк Хотел е сместен на западните падини на Пирин планина, во близина на паркот Сандански…

EUR €50

Rimska Banya

с. Бања

ПОРАДИ РЕНОВИРАЊЕ, ХОТЕЛОТ ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕН ДО 12.10.2018    03.09 - 20.12.2018   21.12.2018 - 28.02.2019     Село Бања се наоѓа на 5км оддалеченост од…

EUR €59.40

Casa Karina 4*

Банско

  Зимски ценовник         Hotel Casa Karina 4* е луксузен апартмански хотел, кој се наоѓа 100м од гондолата, 100м од Парк Пирин, и 1000м од центарот на Банско. …

EUR €57.20

Zara 4*

Банско

  Зимски ценовник       Хотел Зара & Спа е изграден 2014 год, лоциран на само 600 метри од гондолата и 500 метри од центарот на Банско.  Хотелот нуди бесплатен…

Hot Springs

с. Бања

  Ценовник до 20.12.2018   21.12.2018-19.12.2019   Попустите не важат за периодите 05.05-06.05 и 24.05-26.05 Минимум престој за овие периоди: 3 ноќи   Хотел Хот…

Grand Hotel Bansko 4*

Банско

  Зимски ценовник         Локација: 150 м од центарот на Банско 1.5 км од Гондола Лифтот.   Хотелот е реновиран во 2014 година. Капацитет: •…