Детали

Опис

 

Зимски ценовник        

Локација: 150 м од центарот на Банско
1.5 км од Гондола Лифтот.  
Хотелот е реновиран во 2014 година.
Капацитет:
• 6 згради (имаат топла врска)
• 5 лифта
• 65 dbl rooms (максимум 2 лица, 28-30 м²)
• 43 dbl luxury rooms (максимум 2+1/3 лица, 35-40 м²)
• 19 studios (максимум 2+1 лица, 35-40 м²)
• 38 1-bedroom app (максимум 2+2/3+1 лица, 55-60 м²)
• 14 2-bedroom app (максимум 4+2/5+1 лица, 75-80 м²). 
Check in

Check in : 14:00
Check out : 10:00 AM

Хотелски содржини
Ноќен клуб
Ресторан
Wi-Fi
Надворешен базен
Фитнес центар
СПА центар
Детско катче
Внатрешен базен
Лежалки на базен
Приватен паркинг
Додај во листата на желби
Grand Hotel Bansko 4*
Банско
Напиши коментар x

Севкупно  1 / 10

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан