Филтер за пребарувањеEUR €60

Interhotel

Сандански

ПОРАДИ ПРОФИЛАКТИКА И РЕДОВНО ЧИСТЕЊЕ, БАЗЕНИТЕ НА ХОТЕЛОТ НЕМА ДА РАБОТАТ НА 23 И 24 АПРИЛ 2018 ГОДИНА  27.04.2018-29.04.2018   04-07.05.2018  24-27.05.2018  Редовни…

Хотел JENNY

Сивири

10% попуст за целосна уплата до 28.02.2018 Лoкација: Сивири, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 150 метри oд долга песoчна плажа. Тип…

Вила MARGARITA

Канали

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Канали, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 50 метри од долга, широка, песочна…

Hot Springs

с. Бања

  Редовен ценовник Попустите не важат за периодите 05.05-06.05 и 24.05-26.05 Минимум престој за овие периоди: 3 ноќи _________________________________ *ПРОМОЦИЈА* Со резервација за…

Вила VAGIA

Амудија

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018 Лoкација: Амудија, Јонско Море (Грција)  Оддалеченост: На почетокот на местото Плажа: 50 метри од песочна плажа Тип на соби:…

Вила PELAGOS

Врахос

Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: На почетокот на шеталиштето Плажа: 30 метри од долга, широка и песочна плажа. Тип на соби: 1/2 и 1/2+1 студија Тип на одмор: Мирен…

Вила PORTO FINO

Лефкада

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Никиана, Лефкада (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 30 метри од градската песочна плажа. Тип на…

Вила SANDY

Пефкохори

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ И ЦЕЛОСНО УПЛАТЕНИ ДО 30.04.2018 Лoкација: Пефкохори, Касандра, Халкидики (Грција)  Плажа: 50 метри оддалечена од плажата. Тип…

Вила DIMITRA

Калитеа

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Калитеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 200 метри од центарот на градот Плажа: 500 метри oд прекрасна,…

Вила VERGINA

Ханиоти

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Ханиоти, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 500 метри од центарот на градот Плажа: 50 метри од градската…