Детали

Опис

Пакет цени 3 / 4 ноќевања 
02-05.01.2019 или 02-06.01.2019

Во Interhotel , Sv.Nikola, Мedite Resort & Spa, Apart Medite


Interhotel цени
 

 Пакет цени за 02-05.01.2019
(3 ноќи со превоз)


 
 Пакет цени за 02-06.01.2019
(4 ноќи без превоз)


 

Sv. Nikola цени 
 

 Пакет цени за 02-05.01.2019
(3 ноќи со превоз)
 

Medite Resort & Spa цени
 

 Пакет цени за 02-05.01.2019
(3 ноќи со превоз)


 
 Пакет цени за 02-06.01.2019
(4 ноќи без превоз)


 

Apart Medite цени 
 

 Пакет цени за 02-05.01.2019
(3 ноќи со превоз)

 


 

 


 

 

 


 
Check in

Check in : 14:00
Check out : 10:00 AM

Хотелски содржини
Ресторан
Wi-Fi
Лоби бар
Надворешен базен
Фитнес центар
СПА центар
Детско катче
Клима уред
Лифт
Внатрешен базен
Паркинг (улица)
Приватен паркинг
Ноќевање со појадок
Полупансион
Отворен термален базен
Џакузи на отворено со минерална вода
Додај во листата на желби
Пакет цени 3/4 ноќи
Сандански
Напиши коментар x

Севкупно  1 / 10

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан