Детали

Опис

СКИ ЦЕНТАР Valfrejus, France
www.valfrejus.com

Ценовник и програма   


Термини на патување:
05.01-12.01.2019
02.02-09.02.2019
09.03-16.03.2019

Цената вклучува:
Превоз од Македонија,
сместување  9 дена / 7 ноќевања,
Ски карта 6 дена
Check in

Check in : 14:00
Check out : 10:00 AM

Додај во листата на желби
Apartments SKIFUN - Valfrejus
Valfrejus
Напиши коментар x

Севкупно  1 / 10

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан