Детали

Опис

Лoкација: Kрф, Ипсос (Грција) 
 

Кликни за цени и детали на понудата      
Check in

Check in : 14:00
Check out : 10:00 AM

Хотелски содржини
Wi-Fi
Надворешен базен
Клима уред
Паркинг (улица)
Превоз
Лежалки и крпи на базен
Додај во листата на желби
Villa ELENI
Крф
Напиши коментар x

Севкупно  1 / 10

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан