Детали

Опис

 

ВИЛА ANTIGONI - ПАРГА
27.06-05.07.2017
1/2 студио - 259 евра за наем 

ВИЛА МЕЛИА - НЕИ  ПОРИ 
28.06-07.07.2017
1/3 студио - 259 евра за наем (сопствен превоз)
Check in

Check in : 02:00 PM
Check out : 10:00 AM

Додај во листата на желби
Last minute понуди
Грција
Напиши коментар x

Севкупно  1 / 10

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришан