Филтер за пребарувањеEUR €66

Интерхотел

Сандански

ПОРАДИ ПРОФИЛАКТИКА И РЕДОВНО ОДРЖУВАЊЕ, БАЗЕНИТЕ ВО ХОТЕЛОТ НЕМА ДА РАБОТАТ ВО ПЕРИОД 06.11 - 10.11.2017 23ти Октомври       Католички Божиќ 22-25.12 Редовни цени…

EUR €52

Медите

Сандански

23ти Октомври      Редовни цени       Локација Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница.…

EUR €18

Апарт Медите

Сандански

23ти Октомври       Редовни цени       Локација Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница.…

EUR €32

Свети Никола

Сандански

Редовни цени       Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима во Бугарија…

EUR €76

Пирин Парк

Сандански

                      Цени за СОБА на ДЕН - полупансион     сместување   услуга четврток-недела петок и сабота  DBL…

EUR €146

Медите вили

Сандански

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината.…

EUR €77

АСТРЕА

Хисар

Локација Хисар е мало место во областа на Пловдив познато по минералните извори со просечна годишна температура од 14 до 52C. Спа хотелот Астреа е лоциран во подножјето на планината во…

EUR €47.80

Орбел

Добриниште

Опис за хотелот      Редовни цени