Филтер за пребарувањеПакет цени 3/4 ноќи

Сандански

Пакет цени 3 / 4 ноќевања  02-05.01.2019 или 02-06.01.2019 Во Interhotel , Sv.Nikola, Мedite Resort & Spa, Apart Medite Interhotel цени    Пакет цени за 02-05.01.2019…

EUR €60

Interhotel

Сандански

 Редовни цени 2018    Пакет цени за 02-05.01.2019 (3 ноќи со превоз)    Пакет цени за 02-06.01.2019 (4 ноќи без превоз)    Ценовник Католички Божиќ…

EUR €55

Medite Resort Spa Hotel…

Сандански

 Редовни цени 2018-2019 година    Пакет цени за 02-05.01.2019 (3 ноќи со превоз)    Пакет цени за 02-06.01.2019 (4 ноќи без превоз)    Нова…

EUR €28

Apart Medite

Сандански

   Редовни цени до 01.12.2018     Редовни цени 01.12.'18 - 31.12.'19     Пакет цени за 02-05.01.2019 (3 ноќи со превоз)  …

EUR €40

Sveti Nikola

Сандански

 Редовни цени       Пакет цени за 02-05.01.2019 (3 ноќи со превоз)   Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само…

EUR €50

Rimska Banya

с. Бања

    03.09 - 20.12.2018   21.12.2018 - 28.02.2019     Село Бања се наоѓа на 5км оддалеченост од градот Банскo, место познато по лековитата минерална вода.…

EUR €76

Pirin Park

Сандански

 Pirin Park - Сандански   Редовен ценовник до 20.12.2018          Редовен ценовник 2019       Пирин Парк Хотел е сместен…

EUR €199

Хотел JENNY

Сивири

Лoкација: Сивири, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 150 метри oд долга песoчна плажа. Тип на соби: 1/4 стандард соби и 2+2 дуплекси…

Hot Springs

с. Бања

  Ценовник до 20.12.2018   21.12.2018-19.12.2019   Попустите не важат за периодите 05.05-06.05 и 24.05-26.05 Минимум престој за овие периоди: 3 ноќи   Хотел Хот…

Хотел KOVIOU HOLIDAY…

Nikiti

Лoкација: Никити, Ситонија, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 5км од селото Плажа: 250 метри од прекрасна песочна плажа .  Тип на соби: 1/3+1 стандард соби и 1/4 дуплекси…