Детали

Опис

Лoкација: Сивири, Касандра, Халкидики (Грција) 

Оддалеченост: Во центарот на местото

Плажа: 90 метри oд долга песoчна плажа.

Тип на соби: 1/2+2 апартмани

Тип на одмор: Фамилијарен одмор

Кликни за цени и детали на понудата   
Check in

Check in : 14:00
Check out : 10:00 AM

Хотелски содржини
Wi-Fi
Клима уред
Паркинг (улица)
Додај во листата на желби
Вила ANEMOHADI
Сивири
Напиши коментар x

Севкупно  1 / 10

Ве молиме забелешка : Кога ке го напишете коментарот тој не може да биди избришанСлични објекти