Филтер за пребарувањеKempinski Grand Arena…

Банско

  Зимски ценовник   Доживејте луксузен престој во најмодерниот зимски ресорт на Балканот и откријте ја мистеријата на еден од најзначајните културно историски центри во Бугарија. Сместен…

EUR €146

Spa villas Medite

Сандански

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината.…

Вила PELAGOS

Врахос

Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: На почетокот на шеталиштето Плажа: 30 метри од долга, широка и песочна плажа. Тип на соби: 1/2 и 1/2+1 студија Тип на одмор: Мирен…

Вила ANEMOHADI

Сивири

Лoкација: Сивири, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 90 метри oд долга песoчна плажа. Тип на соби: 1/2+2 апартмани Тип на одмор: Фамилијарен…

Вила MEROPI

Калитеа

Лoкација: Калитеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во првиот ред на шеталиштето Плажа: 150 метри oд прекрасна, ширoка, песoчна плажа. Тип на соби: 1/3 студија Тип на одмор:…

EUR €259

Вила MARGARITA

Канали

Лoкација: Канали, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 50 метри од долга, широка, песочна плажа Тип на соби: 1/3 и 1/4 студија и 2+2 апартмани…

Вила IRINI

Врахос

Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: Приватна, долга, широка и песочна плажа пред самата вила Тип на соби: 1/4 студија и 1/4 апартмани…

EUR €119

Вила ALEKSANDAR

Фурка

Лoкација: Фурка, Касандра, Халкидики (Грција)  Плажа: 500 метри од песочна плажа. Тип на соби: 1/6 дуплекси (дневна/кујна и две посебни спални) Тип на одмор: Мирен и релаксирачки…

Вила REALL

Полихроно

Лoкација: Полихроно, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 200 метри од  песочна плажа. Тип на соби: 1/2 студио, 1/3+1 aпартмани,…

Вила HAUS LITHEA

Неа Потидеа

Лoкација: Неа Потидеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: На крајот од местото Плажа: Сопствена плажа (широка и долга) пред самата вила со песок и камчиња. Тип на соби:…