Search Results

Филтер за пребарувањеХотел JENNY

Сивири

Лoкација: Сивири, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 150 метри oд долга песoчна плажа. Тип на соби: 1/4 стандард соби и 2+2 дуплекси…

Hotel ALKYON

Парга

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 15.05.2018 Лoкација: Парга, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на градот  Тип на соби: 1/2 и 1/3 стандардни соби …

Хотел POSEIDON

Канали

Лoкација: Кастросикиа, Јонско Море (Грција)  Оддалеченост: 3км од Канали Плажа: Сопствена широка, песочна плажа пред самиот хотел.  Тип на соби: 1/2 и 1/4 стандардни…

Хотел MIRTO

Врахос

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Врахос, Јонско Море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: Сопствена широка, песочна плажа пред…

Хотел KOVIOU HOLIDAY…

Nikiti

Лoкација: Никити, Ситонија, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 5км од селото Плажа: 250 метри од прекрасна песочна плажа .  Тип на соби: 1/3+1 стандард соби и 1/4 дуплекси…

Хотел PARADISE STUDIOS

Nikiti

10% попуст за целосна уплата до 28.02.2018 Лoкација: Никити, Ситонија, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 5км од селото Плажа: 250 метри од прекрасна песочна плажа . …

EUR €758

Хотел GOLDEN BEACH

Метаморфози

10% попуст за целосна уплата до 28.02.2018 Лoкација: Метаморфози, Ситонија, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 20 метри од песочна плажа (песок…

EUR €149

Хотел POLYCHRONO BEACH

Полихроно

Лoкација: Полихроно, Касандра, Халкидики(Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: Тесна песочна плажа (со ситни камчиња) пред самиот хотел. Тип на соби: 1/2, 1/3 и 1/4…

Хотел PLAZA

Ханиоти

Лoкација: Ханиоти, Касандра, Халкидики(Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 50 метри од долга, песочна плажа.  Тип на соби: 1/2, 1/2+1 и 1/3 стандардни…

Хотел MAYA BAY

Калитеа

Лoкација: Калитеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 500 метри од центарот на Калитеа Плажа: 5 минути од прекрасна песочна плажа.  Тип на соби: 1/2 стандард соби Тип…