Филтер за пребарувањеХотел JENNY

Сивири

Лoкација: Сивири, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 150 метри oд долга песoчна плажа. Тип на соби: 1/4 стандард соби и 2+2 дуплекси…

Вила MARGARITA

Канали

06-13.06.2018 1/4 студио - 89 евра за наем   Лoкација: Канали, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 50 метри од долга, широка, песочна плажа…

Вила VAGIA

Амудија

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018 Лoкација: Амудија, Јонско Море (Грција)  Оддалеченост: На почетокот на местото Плажа: 50 метри од песочна плажа Тип на соби:…

Вила PELAGOS

Врахос

Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: На почетокот на шеталиштето Плажа: 30 метри од долга, широка и песочна плажа. Тип на соби: 1/2 и 1/2+1 студија Тип на одмор: Мирен…

Вила PORTO FINO

Лефкада

06-13.06.2018 1/4 студио - 69 евра за наем Лoкација: Никиана, Лефкада (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 30 метри од градската песочна плажа. Тип на соби: 1/3…

Вила IONIO

Лефкада

Last minute ! 13-20.06.2018 Вила Ionio - Лефкада 1/2 студио 129 евра Лoкација: Агиос Никитас, Лефкада (Грција)  Оддалеченост: На рид надовор од Агиос Никитас Плажа: 7 минути пешачење…

Вила MARINOS

Нидри

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Нидри, Лефкада (Грција)  Оддалеченост: 300 метри од центарот на градот Плажа: 500 метри од градската плажа. Тип…

Вила RAFALI

Пефкохори

Last minute! 17-24.06.2018 Вила  Rafali - Пефкохори 1/3 студио 199 евра Лoкација: Пефкохори, Касандра, Халкидики (Грција)  Плажа: 200 метри од песочна плажа. Тип на…

Вила SANDY

Пефкохори

Лoкација: Пефкохори, Касандра, Халкидики (Грција)  Плажа: 50 метри оддалечена од плажата. Тип на соби: 1/2, 1/3 и 1/4 студија, 1/2 и 1/5…

Вила ALEKSANDAR

Фурка

Last minute! 16-23.06.2018 Вила Aleksandar - Фурка 1/6 апартман 229 евра до 16.06.2018  Вила Aleksandar - Фурка 1/4 дуплекс -  20 евра на ден за наем 1/5 дуплекс - 25 евра на…