Search Results

Филтер за пребарувањеВила PORTO FINO

Лефкада

06-13.06.2018 1/4 студио - 69 евра за наем Лoкација: Никиана, Лефкада (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 30 метри од градската песочна плажа. Тип на соби: 1/3…

Вила IONIO

Лефкада

Last minute ! 13-20.06.2018 Вила Ionio - Лефкада 1/2 студио 129 евра Лoкација: Агиос Никитас, Лефкада (Грција)  Оддалеченост: На рид надовор од Агиос Никитас Плажа: 7 минути пешачење…

Вила MARINOS

Нидри

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Нидри, Лефкада (Грција)  Оддалеченост: 300 метри од центарот на градот Плажа: 500 метри од градската плажа. Тип…

Вила AFRODITI

Лефкада

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Нидри, Лефкада (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на градот на 20 метри од пристаништето Плажа: 250 метри од градскат…

Вила SPIROS

Лефкада

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Агиос Никитас, Лефкада (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 300 метри од прекрасна песочна плажа.…