Search Results

Филтер за пребарувањеEUR €259

Вила MARGARITA

Канали

06-13.06.2018 1/4 студио - 89 евра за наем   Лoкација: Канали, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 50 метри од долга, широка, песочна плажа…

Вила PELAGOS

Врахос

Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: На почетокот на шеталиштето Плажа: 30 метри од долга, широка и песочна плажа. Тип на соби: 1/2 и 1/2+1 студија Тип на одмор: Мирен…

Вила IRINI

Врахос

Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: Приватна, долга, широка и песочна плажа пред самата вила Тип на соби: 1/4 студија и 1/4 апартмани…

Вила VAGIA

Амудија

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018 Лoкација: Амудија, Јонско Море (Грција)  Оддалеченост: На почетокот на местото Плажа: 50 метри од песочна плажа Тип на соби:…

Вила FIORE

Парга

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Парга, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: 300 метри од центарот на градот  Плажа: 200 метри од градска…

Вила SEA VIEW APARTMENTS

Врахос

Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: Долга, широка и песочна плажа пред самата вила Тип на соби: 1/4 апартмани Тип на одмор: Мирен одмор …

Вила WHITE SANDS

Врахос

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: Приватна, долга, широка и песочна плажа пред…

Вила VIOLETA

Канали

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Канали, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 250 метри од долга, широка, песочна…

Вила SAVASH

Врахос

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 15.05.2018 Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: На патот измеѓу Врахос и Лигија Плажа: Приватна, долга, широка и песочна…

Вила JK BEACH HOUSE

Врахос

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Врахос, Јонско море (Грција)  Оддалеченост: На патот измеѓу Врахос и Лигија Плажа: Приватна, долга, широка и песочна…