Филтер за пребарувањеВила LIOLIOS

Скала Потамиа

Лoкација: Скала Потамиа, Тасос (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 2 минути од песочна плажа Тип на соби: 1/2, 1/2+1 и 1/4 студија и 1/3+1 апартмани…

Вила ARGIRI

Скала Потамиа

Лoкација: Скала Потамиа, Тасос (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 5 минути од песочна плажа.  Тип на соби: 1/2, 1/2+1, 1/3 и 1/4 студија Тип на одмор:…

Вила ALEXANDRA

Тасос

Лoкација: Скала Потамиа, Тасос (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 50 метри од песочна плажа.  Тип на соби: 1/3 студија  Тип на одмор: Мирен, фамилијарен…

Вила BARBARA

Тасос

Лoкација: Скала Потамиа, Тасос (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 180 метри од песочна плажа.  Тип на соби: 1/2 и 1/3 студија Тип на одмор: Мирен,…