Search Results

Филтер за пребарувањеВила DANOS

Лептокарија

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Лептокарија, Пиериа (Грција)  Оддалеченост: На главната улица Плажа: 50 метри од градската песочна плажа. Тип на соби: 1/2 и…

Вила ATINA

Паралија

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Паралија, Пиериа (Грција)  Оддалеченост: На шеталиштето во центарот на градот Плажа: 20 метри од градската долга, широка,…

Вила ARONIS

Неи Пори

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Неи Пори, Пиериа (Грција)  Оддалеченост: На крајот од местото Плажа: 70 метри од долга, широка, песочна плажа.…

Вила MELIA

Неи Пори

10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Неи Пори, Пиериа (Грција)  Оддалеченост: На почетокот на местото Плажа: 150 метри од долга, широка, песочна плажа Тип на…