Search Results

Филтер за пребарувањеEUR €69

Вила ELENI

Фурка

  Кликни за цени и детали на понудата Локација: Фурка, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: се наоѓа 150 м од центарот на местото Плажа: 140 метри од песочната плажа…

EUR €119

Вила ALEKSANDAR

Фурка

  Лoкација: Фурка, Касандра, Халкидики (Грција)  Плажа: 500 метри од песочна плажа. Тип на соби: 1/6 дуплекси (дневна/кујна и две посебни спални) Тип на одмор: Мирен и релаксирачки…

Вила DIMITRA

Калитеа

Лoкација: Калитеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 200 метри од центарот на градот Плажа: 500 метри oд прекрасна, ширoка, песoчна плажа. Тип на соби: 1/3, 1/4 и 1/5 студија…

EUR €69

Вила VERGINA

Ханиоти

Лoкација: Ханиоти, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 500 метри од центарот на градот Плажа: 50 метри од градската плажа. Тип на соби: 1/2 и 1/3 студија, 1/3 и 1/4…

Вила SANDY

Пефкохори

Лoкација: Пефкохори, Касандра, Халкидики (Грција)  Плажа: 50 метри оддалечена од плажата. Тип на соби: 1/2, 1/3 и 1/4 студија, 1/2 и 1/5…

Вила RAFALI

Пефкохори

Лoкација: Пефкохори, Касандра, Халкидики (Грција)  Плажа: 200 метри од песочна плажа. Тип на соби: 1/3 студија Тип на одмор: Разновидна забава за сите возрасти. Кликни за…

Вила MEROPI

Калитеа

Лoкација: Калитеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во првиот ред на шеталиштето Плажа: 150 метри oд прекрасна, ширoка, песoчна плажа. Тип на соби: 1/3 студија Тип на одмор:…

Вила NORTH LUX

Полихроно

Лoкација: Полихроно, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 30 метри од  песочна плажа. Тип на соби: 1/3 и 1/3+1 aпартмани,…

Вила REALL

Полихроно

Лoкација: Полихроно, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 200 метри од  песочна плажа. Тип на соби: 1/2 студио, 1/3+1 aпартмани,…

Вила HAUS LITHEA

Неа Потидеа

Лoкација: Неа Потидеа, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: На крајот од местото Плажа: Сопствена плажа (широка и долга) пред самата вила со песок и камчиња. Тип на соби:…