Search Results

Филтер за пребарувањеВила ALEXIADIS

Лутра

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018 Лoкација: Лутра, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: На сама плажа Плажа: Пред самата вила, широка плажа со песок…

Вила FLESVOS

Пефкохори

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018 Лoкација: Пефкохори, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 120 метри од долга песочна…

Вила HALKIAS

Пефкохори

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018 Лoкација: Пефкохори, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 250 метри од долга песочна…

Вила GREGORY

Пефкохори

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018 Лoкација: Пефкохори, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 30 метри од долга песочна…

Вила HRISTINA

Ханиоти

Лoкација: Ханиоти, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: На 600 метри од центарот на местото Плажа: 130 метри од градската песочна плажа.  Тип на соби: 1/2, 1/3…

Вила NATASHA

Ханиоти

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018 Лoкација: Ханиоти, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 150 метри центарот на местото Плажа: 150 метри од градската песочна…

Вила KALUDA

Лутра

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018  Лoкација: Лутра, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во близина на центарот на местото Плажа: 100 метри…

Вила ARGIRO

Неа Скиони

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 01.05.2018  Лoкација: Неа Скиони, Касандра, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: Во центарот на местото Плажа: 30 метри од песочна…