Филтер за пребарувањеТУРИСТ

Калитеа

Легенда: ADL - возрасен                          CHD - дете APP –…

Murite 4*

Razlog

Зимски ценовник       Зграда Азалија - се наоѓаат сите делукс соби и апартмани, ресторанот и спа центарот.  Зграда Орхидеја и Камелија - се наоѓаат сите стандардни соби и…

Hot Springs & SPA ****

Razlog

Хотел Хот Спрингс Медикал и СПА се наоѓа во с. Бања (област Разлог), село познато по своите термални извори. Во хотелот се користи минерална вода во Wellness & SPA центар. Сите соби и апартмани…

Green Wood 4*

Razlog

Зимски ценовник       Локација : 7 км од Банско, во близина на Пирин Голф Клуб Самиот момент кога ќе пристигнете, ќе ја почувствувате топлата планинска атмосфера на хотелот. …