Филтер за пребарувањеПромо пакет цени

Сандански

Пакет цени за 2 ноќевања во Сандански Interhotel  Medite Resort & Spa  со можност за организиран превоз за последните два термини термини: 18.01-20.01.2019   08,02-10.02.2019…

Interhotel 8-ми Март

Сандански

8-ми Март Пакет цени со доплата за организиран превоз  Интерхотел Сандански термин 08-10.03.2019  Целосна програма и цени  Во цената Е вклучено: - 2 ноќевања со појадок или полупансион по…

EUR €60

Interhotel

Сандански

 Поради профилактика и прочистување на надворешните и внатрешните термални базени на Интерхотел Сандански,  истите нема да работат од 21.01.2019 до 23.01.2019   Редовни цени …

EUR €55

Medite Resort Spa Hotel…

Сандански

 Пакет цени со/без превоз    Редовни цени 2018-2019 година   кликни тука за 3D визуализација на Хотелот Локација Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето…

EUR €40

Sveti Nikola

Сандански

 Редовни цени      Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима…

EUR €28

Apart Medite

Сандански

   Редовни цени 2019   Локација Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима…

EUR €76

Pirin Park

Сандански

   Редовен ценовник 2019     Пирин Парк Хотел е сместен на западните падини на Пирин планина, во близина на паркот Сандански Спа, кој претставува најдобар центар…

EUR €146

Spa villas Medite

Сандански

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината.…