Филтер за пребарувањеInterhotel

Сандански

 Редовни цени   Пакет цени 29.03-06.04.2019   Пакет цени 03-06.05.2019   Пакет цени 24-26.05.2019   Пакет цени Велигден    Редовниот ценовник…

Medite Resort Spa Hotel…

Сандански

 Редовни цени 2018-2019 година    Пакет цени - Велигден    Пакет цени - Мај     кликни тука за 3D визуализација на Хотелот Локација Сандански е град…

Hot Springs

с. Бања

Промотивен пакет 3 + 1 Оваа промоција важи за нови резервации за периодот 06.05.2019 - 18.07.2019, каде секоја четврта вечер ќе биде бесплатна. Овој пакет не може да се комбинира со други промоции…

EUR €76

Pirin Park

Сандански

   Редовен ценовник 2019     Пирин Парк Хотел е сместен на западните падини на Пирин планина, во близина на паркот Сандански Спа, кој претставува најдобар центар…

Rimska Banya

с. Бања

Напомена: Хотелот нема да работи од 07.05.2019  до 30.05.2019   04.03.2019 - 06.04.2019     07.04.2019 - 30.06.2019     01.07.2019 - 05.09.2019…

Apart Medite

Сандански

   Редовни цени 2019    Пакет цени мај    Локација Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница.…

Sveti Nikola

Сандански

 Редовни цени       Пакет цени - Велигден     Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската…

EUR €146

Spa villas Medite

Сандански

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината.…

EUR €106

Ruskovets

Добриниште

 Ruskovets Resort & SPA     01.12.2018-31.03.2019   Хотел "Русковец" 4 * е лоциран во живописната котлина на познатото со минералната вода одморалиште…

Rich

Велинград

 Хотел Rich 4* - Велинград  Ценовник 2018 Oпис Луксузен хотел со 4 *, каде можете да уживате во незаборавен СПA одмор преку цела година. v Удобна, пријатна и релаксирана атмосфера…