Филтер за пребарувањеРич

Велинград

СПА хотел РИЧ **** Ви овозможува луксузна атмосфера, професионална организација, врвна кујна, беспрекорна услуга, и е исклучително удобен за индивидуални и семејни посети, за викенд престој…

Свети Спас

Велинград

Балнео спа хотел Свети Спас најновиот пет ѕвезди балнеокомплекс во Велинград, целосно напојување со минерална вода. Хотелот се наоѓа на крајот на градот, во долината на реката Чепинска. Блиску…

Двореца

Велинград

СПА хотел ДВОРЕЦА се наоѓа во центарот на Велинград, сместен во еден од најубавите борови паркови, на 3 км од единствени на Балканот карстни извори "Клептуза",  Во хотелот: Лоби-бар,…