Филтер за пребарувањеEUR €47.80

Orbel

Добриниште

Опис за хотелот      Редовни цени, Празнични цени и Лето 2018     

Ruskovets

Добриниште

  Редовен ценовник  Хотел "Русковец" 4 * е лоциран во живописната котлина на познатото со минералната вода одморалиште Добриниште. Во тек на денот гостите можат да избираат…