Филтер за пребарувањеHot Springs

с. Бања

Промотивен пакет 3 + 1 Оваа промоција важи за нови резервации за периодот 06.05.2019 - 18.07.2019, каде секоја четврта вечер ќе биде бесплатна. Овој пакет не може да се комбинира со други промоции…

Rimska Banya

с. Бања

Напомена: Хотелот нема да работи од 07.05.2019  до 30.05.2019   04.03.2019 - 06.04.2019     07.04.2019 - 30.06.2019     01.07.2019 - 05.09.2019…

EUR €32

Aquilon

с. Бања

  Ценовник  2019      Се наоѓа во село Бања, на 5 километри од Банско и Разлог. Во хотелот:  8 студија, 19 апартмани со една спална и 7 апартмани со две спални;…