Филтер за пребарувањеEUR €77

Astrea

Хисар

Локација Хисар е мало место во областа на Пловдив познато по минералните извори со просечна годишна температура од 14 до 52C. Спа хотелот Астреа е лоциран во подножјето на планината во…