Филтер за пребарувањеFesta Chamkoria

Боровец

Зимски ценовник         Хотелот Festa Chamkoria е лоциран во Боровец на 1200 метри оддалеченост од Гондолата. Хотелот располага со спа центар, паркинг, остава за скии и спортска…

Rila

Боровец

Зимски ценовник       Хотел "Rila" e oгромен комплекс лоциран на 200м од ски-гондолата кој ќе ви овозможи незаборавен зимски одмор. Удобни соби, 3 ресторани, 3 барови,…

Samokov

Боровец

Зимски ценовник       Опкружен со борова шума, овој хотел се наоѓа во Боровец, на 50 метри од гондолата и 250 метри од лифтовите. Во склоп на самиот хотел има спа центар и бројни…

Villas Jagoda & Malina

Боровец

Зимски ценовник