Филтер за пребарувањеPerelik

Пампорово

Зимски ценовник       Локација : во центарот на Пампорово Хотелскиот комплекс е на 7 спрата и располага со 31 апартман, 9 трокреветни, 164 двокреветни и 8 еднокреветни…

Orlovetz

Пампорово

Зимски ценовник         Hotel Orlovetz се наоѓа во центарот на Пампорово со преубав поглед на Родопските планини. Од хотелските содржини во понуда се: тераса во градина,…

Rodopski Dom

Пампорово

Rodopski Dom 4*   Зимски ценовник       Хотел РОДОПСКИ ДОМ е лоциран меѓу ридовите на величествената планина Родопи, во центарот на убавото гратче Чепеларе. Четириѕвездниот…

Sunny Hills

Пампорово

Sunny Hills 3*   Зимски ценовник         Сместен во Пампорово и 350 метри од најблискиот ски-лифт. Mодерен дизајн - скандинавски минимален и планински шик,нуди бесплатни…