Search Results

Филтер за пребарувањеВила KOFOS LIMIN

Порто Куфо

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Порто Куфо, Ситонија, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: На главниот пат Плажа: 100 метри од долга, тесна, песочна…

Вила VOULA

Неа Мармарас

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Неа Мармарас, Ситонија, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: На главниот пат покрај морето Плажа: 500 метри од градската плажа…

Вила PANAGIOTA

Сарти

5% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2018 Лoкација: Сарти, Ситонија, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: 1км од центарот на Сарти Плажа: 100 метри од песочна плажа Тип на соби:…

Вила LINA

Метаморфози

Кликни за цени и детали на понудата         Лoкација: Метаморфози, Ситонија, Халкидики (Грција)  Оддалеченост: се наоѓа во центарот на местото Плажа: 50 метри…